Sprinttracks explained

Onze kenmerken

Over Sprinttracks

Sprinttracks is een Nederlands productiebedrijf binnen de fitness industrie. Wij richten ons op de productie van kunstgras van de zwaarste kwaliteit voor intensief gebruik. Het is onze missie om een duurzame eyecatcher te realiseren als sportvloer, waar je jarenlang plezier van zult hebben. Op onze ontwerp- en productielocatie in Lelystad produceren wij maatwerk Sprinttracks naar de wensen van de klant. Hierbij zijn er veel verschillende mogelijkheden van Sprinttracks zonder belijning tot complete maatwerk vloeren.

Elke dag vergroten wij ons netwerk met nieuwe Sprinttracks dealers over de hele wereld. Dit om steeds meer sportscholen een upgrade te geven die ze verdienen!

De kleuren van mijn Sprinttrack heb ik zelf gekozen. Een prachtige eyecatcher die perfect aansluit!

2.-over-sprinttracks

Maatwerk Sprinttracks

Jij bedenkt het, wij maken het! Elke ruimte en bijbehorende vloer is anders. Om de gehele vloer zo optimaal mogelijk in te richten, kan iedere Sprinttrack in zowel breedte als lengte op maat worden geproduceerd.

Per optie die wij aanbieden, zijn verschillende kleuren beschikbaar en te combineren. Hiermee kan de Sprinttrack uitstekend aansluiten bij de rest van de ruimte en de gewenste huisstijl die je voor ogen hebt.

Naast de functionele elementen, is het toevoegen van een logo momenteel enorm populair. Een waanzinnige eyecatcher voor jouw vloer!

heaviest quality

Zwaarste kwaliteit

full custom made

Maatwerk

easy-self-installing

Eenvoudige installatie

produced in the netherlands

Nederlandse productie

worldwide shipping

Wereldwijde levering

meet us at the finish line

Zware duurzame kwaliteit

De zwaarste kwaliteit kunstgras! Als je voor Sprinttracks kiest, dan kies je voor een duurzame kwaliteit. Na uitgebreid testen en innoveren, hebben wij de perfecte productsamenstelling gevonden. Deze leent zich uitstekend als Sprinttrack.

Wanneer er wordt gekozen voor siergras of een kortpolig multi-sport kunstgras met een lage vezeldichtheid; dan zijn de eerste beschadigingen al snel zichtbaar bij intensief gebruik. De combinatie van een korte vezel en een hoge dichtheid, zorgt ervoor dat onze tracks slijtvast zijn. Hierdoor gaan ze dan ook lang mee als sportvloer. Zonder enige zorg kan je op deze ondergrond dagelijks intensief gebruik maken van een zware slee en alle andere denkbare crossfit en sport toepassingen.

Met onze Heavy Sprinttracks ga je voor zekerheid en ben je ‘always on the right track’.

Makkelijk zelf te installeren

Onze producten worden geleverd inclusief een dubbelzijdige tape en bijbehorende installatiemanual voor een eenvoudige installatie!

Het aanbrengen van deze tape op de ondervloer is allereerst noodzakelijk om verschuivingen van de track te voorkomen als deze wordt belast. Daarbij is het in tegenstelling tot het compleet verlijmen aan de ondervloer, ook weer eenvoudig te verwijderen zonder de ondervloer te beschadigen.

Bekijk hier onze installatiemanual om te zien hoe eenvoudig het is!

4.-over-sprinttracks

Installing is easy

1.-easy-installation-clean

Make sure the floor is clean

1

easy-self-installing

Roll out the track, make sure it’s 100% flat

2

3.-easy-installation-24hours

Lay it for 24 hours, use weights if needed

3

4.-easy-installation-doublesidedtape

Roll out the double sided tape and peel of the cover layer!

4

Kies je voor Sprinttracks, dan kies je voor kwaliteit. Installeren is eenvoudig!

Time to upgrade your gym!

Start typing and press Enter to search